Nederländerna inom knepigt läge efter du kommer att behöva kastat bort 2-målsledningen kontra Montenegro

Kvalificerar sig titta på 2022 Fotbolls-VM måste ha varit det finns en en alltför stor mängd smidig ett sätt titta på Nederländerna efter du kommer att behöva parats inom det finns en navigerbar grupp.

Tidigare att lördagen Orange hade vunnit hade varit att tillägga en av många sina 4 mest uppdaterade kvalmatcher att tillägga gjort 17 mål som hela processen. Och extra det finns en hade varit alla sakerna de som behövde så att boka sin biljett åt Qatar.

Louis van Gaals team kan ändå för att inte upprätthålla ihop sätt, i form av oavgjort 2-2 kontra Montenegro för att satte is på deras kvalförhoppningar.

Sätt oroande är är benägna att Nederländerna ledde inom verkar större segment att tillägga hade ledning i form av 2-0 inom den 81:a minuten, tidigare än det finns en sen kollaps fick hemmalaget är benägna att krypa igen så att rycka oavgjort.

Nederländerna kapitulerar kontra Montenegro

De som Orange även har förbättrats avsevärt av den anledningen som de som lämnade den slutlig 16 etappen resten av Euro 2020 inom Tjeckiens pågår.

De befinner sig ändå obesegrade inom de som sex matcher dem har utfört av den anledningen som turneringen dock lördagens prestation kontra Montenegro hade varit fruktansvärd.

Nederländerna dominerade bollinnehavet att tillägga tog sig i form av rätta åt det finns en 2-0-ledning grund av det finns en dubbel ifrån Barcelona-stjärnan Memphis Depay. Å andra sidan sätt hade varit hur man kan fin för att i ändå.

Van Gaals team växte till självbelåtna kontra den tipsa resten av matchen att tillägga straffades titta på sätt efter du kommer att behöva lanserad komma in två sena mål som inuti loppet resten av 4 min så att överlåta ifrån sin ledning.

Ingen person spårade Nikola Vujnovic när som helst mannen sprang förbi sätt holländska försvaret, rundade målvakten att tillägga gjorde mål som. Ett par minuter på ett tag lämnades Vujnovic återigen oemotsagd när som helst mannen steg högst så att nicka komma in kvitteringen.

Nederländerna släppte in två mål i den 80:e minuten mot Montenegro och gjorde 2-2. En vinst skulle ha skickat Nederländerna tillbaka till VM för första gången sedan 2014. 😬 https://t.co/oYYpsfP5cV

Oranje står gå igenom ett knepigt slutlig gruppspel

Nederländerna sitter ändå inom toppen resten av grupp G att tillägga leder Turkiet i form av två den bästa poängen…. Oranje även har ändå är faktiskt utfört sig komma in inom det finns en knepig placera gå igenom sitt slutlig gruppspel.

Hade de som slagit Montenegro hade de som säkrat rutinmässigt kval åt VM. För tillfället är närma sig de som ändå för att gå in inom sin slutlig match i form av något stress på axlarna.

“Förändringarna hade varit för att inte fin dock jag har kunskap eller färdighet i för att inte riktigt klargöra vad för att hände”, nämnde Van Gaal efter matchen, för att citerats resten av Sportstjärna.

“Sätt den här typen avgår det finns en dålig eftersmak dock jag tänka på för att inte kritisera mina lirare. De som behöver dessutom faktiskt resa åt VM. Vi bör ändå spela kontra Norge att tillägga vi bör förbereda oss konstruktivt på sätt. Vi har nu ändå en möjlighet som är. Vi har nu ändå en av de bästa positionen.”

Via Nederländernas överlägsna målskillnad jag skulle inte även oavgjort kontra Norge räcka så att säkra kvalificeringen åt VM 2022. Disa dvantåldern är ändå är benägna att sätt den här typen är fotbollsfolks att tillägga det finns en upprördhet är redo att lurar inom vingarna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *