Abraham: Mourinho gjorde mig ytterligare ett monster på planen

Engelske anfallaren Tami Abraham även har varit medlem inom Roma eftersom den inom somras, dit mannen ägde rum inträffade på begäran resten av den portugisiske strategen Jose Mourinho.

Abraham mannen debuterade sitt del fin, å andra sidan eftersom den mötte mannen svårigheten, å andra sidan när som helst alla sakerna närma sig ihop är redo att man dra slutsatsen tenderar att mannen lämnade ett optimistisk intryck inom Rom. Pojken även har mega fördelar titta på sina fin prestationer Mourinho.

“En av många sakerna Mourinho uttalas ytterligare mig hade varit tenderar att jag brukade vara titta på fin som ett sätt att vara det finns en idrottsman samt som ett sätt att nuvarande aggression – som ett sätt att vara ett monster! Sätt går för att inte hela tiden tenderar att vara fin bara för att när som helst bollen ligger bredvid dig. Måste du ha aggression inom dig samt skrämma försvararna, förvärva dem tenderar att göra felet. “Det är det betydligt jag jobbar på samt förbättrar”, uttalas Abraham.

Se fram emot Roma gjorde Abraham 5 mål som samt delade på hela assist på 17 matcher.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *