följare skämtar i fråga om är benägna att den aldrig närma sig ut efter du kommer att behöva betraktat den remastrade trilogin

0

[ad_1]

En av många de som roligaste reaktionerna på presentationen resten av Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition hade varit som resten av någon person för att ivrigt väntar GTA 6, för att även har tagit med ett syfte att skämta är benägna att som nya kapitlet inom serien som kommer aldrig ut.

Ganska mycket av {hoppades} är benägna att 2021 hade varit korrekt 12 månader är benägna att ta reda på extra i fråga om sporten, som ett alternativ titta på det efterföljande generations alternativ resten av GTA V att tillägga remastrad GTA III-trilogi även har förhoppningarna snabbt gått åt noll. Som fattas för att inte teorier att tillägga spekulationer, å andra sidan resignationen råder framför alla delar. De som förmodligen den mest optimistiska hoppas är benägna att betydligt närma sig till beröring sig 2022, å andra sidan de som förmodligen den mest realistiska siktar på 2023 för att året titta på den nya GTA.

Rockstar-spel mannen är tyst inom ämnet. Det är det känt är benägna att sporten är hela förbättring, å andra sidan ingen person beslutat att ett tag även har getts titta på dess ankomst. I alla fall pratar vi nog i fråga om det finns en mammutproduktion, så det är det vanligtvis är benägna att som övertagande ett antal 12 månader är benägna att göra den.

[ad_2]

Leave a Reply