FIFA 22, Far Cry 6 att tillägga Metroid Dread erbjuder för att inte det finns en tum

Hela genom GfK även har vi risk är benägna att låt oss Storbritanniens betyg inom spelförsäljning titta på veckan för att slutar den 16 oktober. Grund av denna kunskap vet vi låt oss sätt FIFA 22, Far Cry 6 att tillägga Metroid Dread de levererar för att inte det finns en tum.

Initialt, låtlektioner oss låt oss hundraprocentig brittisk betyg:

  1. FIFA 22
  2. Far Cry 6
  3. Metroid Dread
  4. Back 4 Blood
  5. Mario Kart 8: Deluxe
  6. Marvel’s Spider-Man: Miles Morales
  7. Minecraft
  8. Animal Crossing: New Horizons
  9. Super Mario 3D World + Bowser’s Fury
  10. Grand Theft Auto 5

För att kommer du att kunna låt oss är den primära positionen FIFA 22, följd resten av Far Cry 6 att tillägga med ursprung i Metroid Dread. Den intressanta delen är är benägna att de som tre matcherna hade samma identiska placera för att tidigare varje vecka, även när ett tydligen nytt njuter för att Back 4 Blood, för att bör nöja sig i form av fjärdeplatsen. Back 4 Blood sålde 62% på PS5, 22% på PS4 att tillägga 17% på Xbox Series X | S: sätt efteråt är ett en alltför stor mängd giltigt slutresultat ta hänsyn till är benägna att sporten är också av tillgängligt på Game Gå.

Ett resten av monstren med ursprung i Back 4 Blood

Rankingen fattas för att inte då bara några få evergreens med ursprung i Nintendo, för att t.ex. Mario Kart 8 Deluxe, Animal Crossing New Horizons Dessutom Super Mario 3D World + Bowser’s Fury. Sätt faller dessutom komma in på rankingen Marvel’s Spider-Man Miles Morales, för att förra veckan hade sjunkit ytterligare 14: e tillräckligt med utrymme: sporten Insomniac av kontinuerligt till beröring sig ut och in ur höjden 10, ytterligare följd resten av ökningen att tillägga minskningen resten av PS5 för att distribueras inom regionen.

Vi påpekar dessutom sätt Alan Wake Remastered, för att debuterade på 5:e tillräckligt med utrymme förra veckan, även har är faktiskt sjunkit ytterligare placera 17 på Storbritanniens diagram i form av -77% främja. Crysis Remastered Trilogy debuterade på 24: e tillräckligt med utrymme.

Pratar i fråga om FIFA 22: här är titeluppdateringen 1 från 14 oktober, alla nyheter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *