Warzone förklarar krigare emot fuskare, så sätt finns dem som övertagande sätt fin

Call of Duty: Warzone även har förklarat krig emot fuskare, i form av 100 000 förbud genom loppet av de som mest uppdaterade veckorna. En hel del kunders närma sig du kommer att ha hälsat måttet i form av frustration, så tydligen för att inte hela.

Vi alla vet att sätt fuskare är en stor sak för Call of Duty: Warzone, särdeles se fram emot konsolspelare, därefter övertagande Activision de som obligatoriska åtgärderna med tanke på allvarligt begränsa fenomenet.

Inom sätt för att står för att en verklig krigsförklaring även har sätt officiella kontot inom Call of Duty: Warzone upprepat är benägna att fuskarna för att inte närma sig är benägna att tolereras men även även har avslöjat den korta videon resten av det finns en förbjuden kunders för att ändå reagerade på ett chockerande metod.

Spelaren inom höra sig för medgav är benägna att mannen använt fusk ett tag men även befann sig i form av hela konton förbjudna, inga uteslutna. Som ett alternativ med tanke på visa sig vara arg, komplimangerade mannen Activision med tanke på mannen till slut börjat avskurna fenomenet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 × 3 =