Sätt finns inga fler grupp och använder inte en inom Serie A.

Cagliari registrerade dessa dagar, efter åtta omgångar, sin första seger inom Serie A efter du kommer att ha utfört komma in det finns en 3: 1 -seger emot Sampdoria på hemmaplan. Inom sätt italienska mästerskapet finns sätt alltså inga fler grupp och använder inte en seger.

Laget med ursprung i Sardinien vunnit tre den bästa poängen… hantera sin tittare. Dubbelskytten se framåt för att Cagliari hade varit brasilianaren Joeao Pedro, först inom den 4: e även eftersom den inom den 94: e minuten, även ett mål som gjordes resten av den rutinerade Martin Caceres. Målet se framåt för att Sampdoria hade varit arbetet genom användning av Morten Thorsby.

Sätt måste också nämnas tenderar att gästtränaren D’Averesa fick ett rött tillfällig p.g.a. det finns en protest med ursprung i domaren. Inom det efterföljande omgång konfronterad Cagliari Fiorentina, även Sampdoria går åt det finns en duell genom användning av Spezia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × 5 =