Lazio tillfogade Inter sätt första nederlaget

Lazio att tillägga Inter spelade det finns en rafflig match på “Olpimpico”, värdarna ägde rum inträffade ytterligare tre den bästa poängen… i form av det finns en twist.

Inter öppnade matchen högre att tillägga nådde fördelen inom den tolvta minuten. Barela fälldes inom straffområdet, att tillägga Perisic har varit positiv ifrån straffpunkten.

Gästerna kontrollerade matchen ytterligare toppen resten av halvleken, å andra sidan Lazio hotade på ett antal händelser.

Inom den 64: e minuten kvitterade Lazio hela genom Imobile, efter är benägna att domaren pekade på den vita fläcken efter matchen i form av Bastonis hand.

Filipe Anderson gjorde mål som se fram emot det finns en global leverera inom den 81: e minuten, så sätt vände uppståndelse som ett resultat av Lazio -spelarna för att inte kastade bollen allteftersom Di Marco låg på gräset.

Den slutlig 3: 1 har varit Sergej Milinkovic Savics verk inom den 90: e minuten.