Mendes: Ronaldo bör vara “Golden Ball”

Lobbyn se framåt för att sätt väsentligen den mest prestigefyllda individuella priset inom fotbollsfolks, “Golden Ball”, även har redan börjat.

Inom 12 månader finns sätt ingen person tydlig förväntad etta se framåt för att “Golden Ball” dessutom sätt finns ett antal utövare inom konkurrensen genom användning av lika chanser.

Superagenten Jorge Mendes sätt råder ingen person tvekan i fråga om tenderar att priset ska hamna inom händerna på Cristiano Ronaldo, dessutom klargöra varför.

“Siffrorna dessutom statistiken kommunicera komfortabelt i fråga om Ronaldo dessutom jag överväga tenderar att sätt räcker se framåt för att men det finns en” Golden Ball “. “Inom 12 månader även har mannen gjort 115 mål som se framåt för att landslaget, slagit ett viktigt rekord dessutom även har dessutom blivit toppskytt bland professionella fotbollsspelare, prestationer för att även har stor betydelse se framåt för att fotbollen dessutom dess historiskt förflutet.”

”Det är det sant tenderar att på detta är ett individuellt populariteten, så sätt kommer att få för att inte glömmas bort tenderar att Ronaldo har varit toppskytt inom Serie A dessutom EM. “Ronaldo förtjänade faktiskt Guldbollen inom 12 månader”, slutligen slutar agenten.

Kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *