Euro: Vad gjorde Messi som ett sätt att vinna “Golden Ball”?

Loppet i fråga om Guldbollen startade titta på bara några få dagar eftersom den när som helst “France Football” offentliggjorde listan genom 30 kandidater.

För att väntat har varit pojken återigen bland de många 30 kandidaterna åt världens största fotbollsspelare Messi för att är också bland huvudfavoriterna. Ändå fransmannen Patrice Evra hävdar tenderar att Messi för att inte gjorde betydligt som ett sätt att vinna den gyllene bollen, baserat på honom måste sätt prestigefyllda erkännandet ges åt en av många Georges även Kante.

“Enligt min åsikt måste Golden Ball vinnas resten av någon person med ursprung i Cante även Jorginho. Jag saknar Messi. Vad mottagit du kan förra året? ”Okej, Copa America, dock vad gjorde pojken genom användning av Barcelona?” Frågade Evra.

Vinnaren resten av Guldbollen offentliggörs den 29 november.

Kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *