Kojima även har utrustad den slutlig trailern

Hideo Kojima meddelade på Twitter är benägna att mannen hade utrustad slutlig trailern hemmahörande i Death Stranding Director’s Lägre titta på PS5, för att snabbt ska släppas. Sätt kommer med visshet är benägna att vara tidigare än sporten lanseras, som kan är benägna att äga rum den 24 september 2021.

Kojima: “Den mest uppdaterade trailern titta på Death Stranding Director’s Lägre. Jag tackar dig titta på gör allt du uthållighet. Sätt även har redan levererats, som förlitar sig på för att inte lång sikt på mig även jag granskar som {just nu}. Den närma sig troligen är benägna att släppas inom center resten av det följande varje vecka. Ha uthållighet bara lite lång sikt.

Vad närma sig den den här typen nya trailern att redogöra? Sporten inom sig är för tillfället är välkänt, så som är redo att det har varit det ett eget huvudmål nytt innehåll material, även när de som i sanningen har varit som väl illustrerad i video under Gamescom 2021. troligtvis har fått som ett framför allt kreativt montage resten av identifierade sekvenser. Dock vi kommer att är benägna att undersöka, inom avvaktan på är benägna att sporten släpps, för att vi kommer att ha i åtanke att vi har varit exklusiva titta på PS5.

Leave a Reply