Boban: Konceptet i fråga om ett VM vartannat 12 månader är men värre än Fantastiskt League

AC Milan -legenden Zvonimir Boban, för att för tillfället är chef se framåt för att UEFA, även har skarpt kritiserat konceptet spela VM vartannat 12 månader.

Konceptet stöds resten av FIFA: s president Gianni Infantino även Arsene Wenger, även Boban säger tenderar att tanken är men värre än Fantastiskt League.

”Jag se framåt för att förbättringar för att förbättrar fotbollen, så vi skall för att inte insistera på ett par förändringar. “Infantino även Wengers koncept i fråga om ett VM vartannat 12 månader är absurt, men värre än Fantastiskt League.”

– Sätt jag skulle inte vara katastrofalt se framåt för att spelarna. Ett företag för att ingen person närma sig tenderar att respektera. UEFA jag skulle inte aldrig råd ett EM vartannat 12 månader, även när sätt innebar det finns en en alltför stor mängd verkar större inkomst. “Fotbollsfolks är icke se framåt för att Infantino även Wenger, det är det inte heller se framåt för att mig, fotbollsfolks är se framåt för att hela för att gillar det”, tillade Boban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *