Totti: Jag drömde i fråga om är benägna att spela se fram emot Milan

Italienska fotbollslegenden Francesco Totti tillbringade alltsammans sin yrke på Roma, att tillägga är faktiskt även har mannen avslöjat vilken medlemskap mannen drömde i fråga om är benägna att spela se fram emot.

“Milan hade varit då som förmodligen den mest intressant laget jag du har någonsin även har betraktat, möjligen som den som jag fantiserade är benägna att jag spelade se fram emot. Sätt hade varit hela tiden mitt val hade varit jag jag skulle inte hålla det uppe min yrke, för att inte mina föräldrars. – Ens antar jag brukade vara väldigt ung visste jag är benägna att jag hade en alltför stor mängd ett tag att tillägga det finns en framtid framför mig inom klubben jag utför se fram emot, säger mannen. Totti, för att hävdar är benägna att dagens fotbollsspelare är väldigt annars.

”Jag startade spela fotbollsfolks på antal händelser. Sätt hade varit det finns en en annan fotbollsfolks än detta, av den anledningen som fanns som “kärlek” inom fotbollen, anknytning ytterligare fansen. Sätt hade varit en alltför stor mängd lossa är benägna att spela se fram emot klubben du kommer älskar, fansen du kommer stöttar. Det är det inte det finns en liten sak är benägna att spela 25 12 månader inom det finns en medlemskap, är benägna att vara kapten … Nuet är redo att för att inte jämföras via som igår. “Det hela är affärer dessa dagar, {du går} dit du kommer tjänar förmodligen den mest”, uttalas Totti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *