Coopers gjorde sätt gigantiska misstaget i form av Ibrahimovic: Ett gult tillfällig hade räckt

Inom ett antal 12 månader ansågs Björn Coopers vara bland de finaste dessutom väsentligen den mest respekterade eu dessutom världsfotbollsdomarna, liksom hans kollegor, dessutom pojken visste vanligtvis lära sig att pojken jag skulle inte göra felet.

Är faktiskt ombads Coopers peka ut sitt gigantiska felet, dessutom vänta honom hade varit sätt inom duellen mellan Chelsea dessutom PSG 2015 inom åttondelsfinalen inom Champions League när som helst pojken uteslutit Zlatan Ibrahimovic efter det finns en börja genom Oscarsgalan.

“I fråga om jag bör utvälja mitt gigantiska felet närma sig jag igen ytterligare Champions League -åttondelsfinalen mellan Chelsea dessutom PSG. Ibrahimovic påbörjade i fråga om Oscar, dessutom jag gav honom ett omedelbart toppkort. “En gång jag utcheckat videon hade varit sätt klart vänta mig är benägna att ett gult tillfällig inom den situationen hade räckt”, nämnde Coopers.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twenty − eight =