Enrique ytterligare reportrar: Jag läser dig för att inte se fram emot jag vet att extra i fråga om fotbollsfolks än dig!

0

Spaniens Luis Enrique är inom stridregion via landets media, för att oavbrutet kritiserar hans arbete. Inom sin slutlig hantera ytterligare journalisterna framhöll pojken är benägna att pojken varken läser eller att vara alla öron för att vad de som publicerar.

Arbetet via Enrique övervakas efter du kommer att ha legat på bänken. Media retar honom se fram emot sin spelstil samt sanningen det pojken aldrig tillämpar det finns en traditionell anfallare. Listan genom utövare se fram emot den slutlig turneringen inom League of Nations har varit är faktiskt problematisk.

”Jag varken läser eller lyssnar, identiska till förr i tiden,, se fram emot se fram emot mig är listan hela tiden densamma. Denna sort är de som jag behöver vara samt är beroende av. Du kommer frågar mig varför jag för att inte läser dig? Titta på jag jag vet att en alltför stor mängd extra i fråga om fotbollsfolks än du kommer samt jag jag vet att varje liten sak jag skulle vilja förverkliga. “Det finns inget med ursprung i som du kommer skriver för att jag skulle inte intressera mig”, nämnde Enrique ytterligare det finns en presskonferens tidigare att dagens match.

Matchen via Italien är planerad ytterligare ikväll kl 20:45.

[ad_2]

Leave a Reply