Mediet högre på PS5 eller Xbox Series X | S? Denna sort är den primära videojämförelsen

Mediet går högre på PS5 eller Xbox Series X | S? Samt hur man kan i kontrast PC -versionen genom användning av konsoler? Vi kommer att få reda på som inom den den här typen första jämförelsevideo, skapad titta på tillfället resten av YouTube -kanalen ElAnalistaDeBits.

Ut på PS5 imorgon, The Medium stöder för att inte strålspårning på Sony -plattformen, som är bara lite chockerande ta hänsyn är benägna att denna metoder finns på Xbox Series X, i fråga om än till en del.

Tydligen har varit utvecklarnas mål som för att förhindra dynamisk upplösning vände titta på aggressiv, vilket pågår just på den kraftfulla Microsoft -konsolen, även inom den meningen lyckades de som förvärva önskat konsekvens.

The Medium, som officiella konstverket

PlayStation 5Sanningsfasetter är är benägna att The Medium aldrig sjunker genom 1260p, samtidigt som på Xbox Series X slutade köra på lägre än 1080p att kunna håll 30 fps stabila. Inom på detta avseende är ändå det finns en registrerad på PS5 stamning major, i synnerhet genom pauser.

Sony -konsolen även har ett betydligt förbättrat anisotropiskt filter så normalt minska kvalitetsskuggor, i synnerhet inom utomhusscener. Slutligen rapporteras en mega distinktion uppladdningar, vilket de som tydligen är dubbelt så tidseffektivt på Xbox Series X kontra PS5.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *