Xiaomi tillkännager formellt talesperson se framåt för att Xiaomi Civi: Efter 00 berömmer olympiska mästaren Yang Qian Leijun

Den 26 september meddelade Xiaomi sätt formelltDen kinesiska språkgenerering skytten Yang Qian växte till talesperson se framåt för att Xiaomi Civi.

Lei Jun twittrade:“Jag hedrad att informera om se framåt för att alla de är benägna att Yang Qian, på detta underbara inlägg 00 blev talesperson se framåt för att Xiaomi Civi. Vi är de stolta genom henne!”

Den 22: e lanserar det finns en ny serie Xiaomi -mobiltelefoner för att heter “Xiaomi Civi”, främst se framåt för att barnen c ustomers. Tjänstemannen meddelade dessutom är benägna att den närma sig är benägna att håll det finns en “rent stilig teknikkonferens” kl. 14:00 den 27 september, då nya Civi-produkter släpps.

Som rapporteras är benägna att Xiaomi Civi bara för att är 6,98 mm tjock, väger 166 gram men även även har det finns en kroppsbredd på 71,5 mm. En blick men även känner verkligen är den främsta närvaron inom fashionabla mobil.

Lei Jun uttalas,Xiaomi Civi är den lättaste, tunnaste men även minsta mobiltelefonen inom samma identiska klass. Den även har ändå ett inbyggt batteri på 4500 mAh. Den även har dessutom tvillingläkemedel högtalare, NFC men även infraröd handhållen fjärrkontroll. På detta räcker med avsikt att belysa Xiaomis hårdvarustackning men även produktdefinition Uppriktighet.Faktisk mätning: Xiaomi Civi är de allra bästa Xiaomi -telefonen genom användning av de allra bästa batteritiden inom 12 månader, genom användning av otrolig batteritid.

Den 24 juli 2021 mottagit Yang Qian guldmedaljen med avsikt att fördröjning 10 m luftgevär se framåt för att på OS inom Tokyo 2020 genom användning av poängen 251,8 men även mottagit sätt första guldmedaljen se framåt för att sätt kinesiska språkgenerering laget inom Tokyo -OS.

Den 27 juli mottagit Yang Qian men även Yang Haoran OS inom Tokyo 2020 men även skjöt 10-meters luftgevär kombinerat lagguld, växte till den primära idrottsmannen för att mottagit dubbelguld inom OS men även sätt första kinesiska språkgenerering skyttlaget för att skördade inom samma identiska OS. Idrottsman genom användning av två guldmedaljer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *