Hongmeng OS uppgraderingsvolym överstiger 120 tusentals och tusentals!Alla sakerna vänta mobiltelefonanvändare-work

Den 23 september höll Huawei det finns en ny produktlansering inom nova9 -serien. På mötet avslöjade He Gang, chef vänta Huaweis konsumentverksamhet, är benägna att av den anledningen som uppgraderingen startade den 2 juni,Antalet HarmonyOS 2 -uppgraderingsanvändare översteg 120 tusentals och tusentals, via inom gemensam genom 1 miljon kunders för att uppgraderade Hongmeng regelbundet, vilket gör sätt mot sätt snabbaste stigande mobila operativsystemet på jorden.

Dessa dagar även har 400+ applikations- att tillägga servicepartners, 1700+ hårdvarupartners att tillägga 1,3 tusentals och tusentals+ byggare gemensamt deltagit inom byggandet resten av Hongmengs ekologi att tillägga kollektivt byggt världens enorma sammanlänkade all-scenario snyggt ekologi.

Det är det väl värt att säga är benägna att på Huawei Full Connect 2021 -konferensen för att inte för länge sedan hölls nämnde Huaweis roterande ordförande Xu Zhijun,Dessa dagar är Hongmengs utvecklingsframsteg genom förväntan. I rad med Huawei är 120 tusentals och tusentals kunders hela mobiltelefonanvändare, exklusive IoT -enheter.

300 tusentals och tusentals är ett konservativt mål som inom den tipsa resten av året. Huawei närma sig är benägna att uppgradera sitt fylla upp resten av mobiltelefoner för att är redo att uppgraderas mot Hongmeng mot Hongmeng.

När som helst mannen talade i fråga om Hongmeng OS nämnde Xu Zhijun,Huawei hoppas ha förmågan att konstruera Hongmeng mot ett operativsystem vänta Webback- of Everything.

Så i förhållande till smarta terminaler ersätter sätt inom huvudsak Android -operativsystemet. Skillnaden är är benägna att Hongmeng även har lagt mot distribuerade , sätt behöver vi säger att är benägna att dom kan vara ömsesidiga kringutrustning. Mot instans varje gång det finns en mobiltelefon att tillägga en dator är kollektivt är redo att datorn låt oss titta på mobiltelefonen., Telefonen är redo att låt oss titta på datorn.

I rad med recensioner gagnar HarmonyOS 2 -systemet många distribuerade tekniker.Stöder flerkameraläge, blandat bilder via ett antal objektarrangemang, mobiltelefoner, surfplattor, klockor att tillägga mot att tillägga via drönare är redo att hela sammankopplas.

Samtidigt erbjuder systemet dessutom det finns en totalt ny UI-interaktionsmetod, många kortliknande , såsom enhetligt kontrollcenter, HarmonyOS-skrivbord, och många andra., är enklaste är benägna att för att använda sig av att tillägga enklaste inom gränssnittet.

Det är det väl värt är benägna att vara uppmärksam på är benägna att det finns en bloggare avslöjade vänta för att inte så länge av den anledningen som är benägna att Huawei närma sig är benägna att lansera ett antal nya utrustning förinstallerade via Hongmeng OS förr eller senare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *