Löner publicerade inom Milano: Maldini betalade ett minimum av, Ibrahimovic betalade förmodligen den mest

Italienska medier rapporterade rätt sätt att några enorma kontanter Milan -spelarna tjänar. Inom toppen ligger Zlatan Ibrahimovic, för att kommer att få sju hundratusentals euro varje år, men även på olika tillräckligt med utrymme ligger Alessio Romagnoli via 5,5 hundratusentals euro.

Dessa två det följande ARebic men även Olivier Giroud via 3,5 hundratusentals euro varje år, då å andra sidan Alessandro Florenzi, för att ägde rum inträffade på inteckning ifrån Roma inom somras, även har ett kontrakt via det finns en årslön på tre hundratusentals euro.

Nyckeln målvakten Majk Manjan tjänar 2,8 hundratusentals vardera, Bakajoko kommer att få 2,5, men även Frank Casey även har det finns en arbetsförtjänst på 2,2 hundratusentals euro, dock mannen inte har varit är inte nöjd på länge men även behöver ha ett nytt kontrakt.

Mannen är ett minimum av betald inom a -laget Daniel Maldini, för att tjänar bara för att 300 000 euro varje år, men även som har varit mannen för att gjorde som första målet se fram emot “Rossoneri” gentemot Spezia. Rade Krunić även har det finns en arbetsförtjänst på 1,1 hundratusentals euro, eller större än B.Rahim Diaz, för att kommer att få det finns en arbetsförtjänst på 500 000 euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *