Gymnastik SM 2021 avgörs i 3 städer mellan 2-3 oktober “inget officiellt SM-tecken att delas ut” i Järfälla orsak “för få deltagare”

Som har fått det finns en tävlingsintensiv helg den 2-3 oktober, då tre SM-tävlingar inuti Svensk Gymnastik avgörs, SM inom kvinnlig artistisk gymnastik inom Västerås, rytmisk gymnastik inom Uppsala men även ett inofficiellt SM inom arerobic gymnastics inom Järfälla. Kvinnlig artistisk gymnastik inom Västerås Helgen 2-3 oktober genomförs SM inom kvinnlig artistisk gymnastik. Konkurrensen går inom Västerås men även genom helgen genomförs även JSM. Via inom startfältet finns förra årets vinnare, Tonya Paulsson hemmahörande i Motus-Salto inom Malmö, för att är också VM-aktuell.

Genom loppet av lördagen genomförs mångkampen via såväl individuell- för att lagtävling. Ytterligare söndagens grenfinaler kvalificerar sig de som åtta finaste gymnasterna inom samtlig avdelning. Rytmisk gymnastik inom Uppsala Den rytmiska gymnastikens SM {är uppdelad} på två helger men även inom Uppsala den 2-3 oktober avgörs de som individuella tävlingarna för att består resten av mångkamp men även grenfinaler. Genom loppet av helgen genomförs även JSM inom duo & trio. Alva Svennbeck, GF Uppsalaflickorna är regerande svensk mästarinna eftersom den 2019. 2020 genomfördes inget SM p.g.a. pandemin.

2 oktober genomförs SM inom hjärt gymnastics “inget formellt SM-tecken är benägna att delas ut” inom Järfälla på detta pga se framåt för att förvärva bidragsgivare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *