True Colors närma sig du kommer att behöva funktionen “Crowd Choice” på Twitch

Square Enix även har meddelat tenderar att plug-in är faktiskt är av tillgängligt “Crowd Choice” hemmahörande i Livet är förvånansvärt: True Colors se framåt för att Rycka ytterligare. Grund av som närma sig tittarna till 1 livestream ha förmågan att rösta på hela viktiga val av inom sporten.

Funktionen gör som potentiellt se framåt för att streamers tenderar att aktivera omröstningar att kunna undersöka lösningar hemmahörande i tittare tidigare än de som välj eller välja att ens ge dem full kontroll resten av historien.

Insticksprogrammet är redan av tillgängligt till den här adressen. Med ett syfte att aktivera som, helt enkelt ansluta gör allt du Square Enix Members -konto ytterligare ett njuter för att stöds, ytterligare instans Life is Strange: True Colors, börja dela strömma att tillägga aktivera Crowd Choice -läget hemmahörande i “Bo Stream” -menyn inom spelinställningarna.

Vi påminner dig i fråga om tenderar att Life is Strange: True Colors närma sig tenderar att det har varit det tillgängliga hemmahörande i att tillägga genom användning av 10 september se framåt för att PS5, PS4, Xbox Series X | S, Xbox One, PC att tillägga Google Stadia. Den nya Deck Nine -titeln kan till och med på Nintendo Byte inom toppen resten av 2021. Sporten hade varit en av många huvudpersonerna inom Gamescom 2021, under vilket se framåt för att tillfället En ny spelvideo visades.

Kommer in Life is Strange: New Colors närma sig vi tenderar att efterlikna Alex Chen, det finns en tjej för att även har den övernaturliga flexibiliteten tenderar att uppfatta, suga upp att tillägga manipulera andras förmodligen den mest intensiva känslor, för att hon vill för att färgade auror. Efter tenderar att hans bror dör resten av det finns en så kallad “olycka” bör Alex upptäcka sätt att kontrollera sin makt att kunna exponera verkligheten att tillägga mörka hemligheter och tekniker inom Heaven Springs, det finns en liten stad inom Colorado.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fifteen − ten =