eFootball: Konami medger att det kommer att vara en demo i början, det är bara viktigt att leverera det till spelarna

Konami sätter ihop sig på tenderar att revolutionera sin fotbollsfolks genom användning av eFotboll, efterträdare från PES. På detta nya utan kostnad tenderar att spela deltar i närma sig tenderar att expandera genom användning av tiden, bör vi har ingen aning det exakta varje gång. Framför varje liten sak ser ut som om att anse för att i fråga om sporten omkring utgången för att inte skulle vara så fylligt. Konami accepterar för tillfället är tenderar att eFootball till en början skulle vara det finns en demo, som ett resultat av ett viktigt är att producera att anse vara uppmärksam på spelarna så snabbt för att uppnåelig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *