Life is Strange: True Colors, en trailer dedicato till Haven SpringsLife is Strange: True Colors, en trailer dedicato till Haven Springs
Life is Strange: True Colors återvänder att kunna nuvarande sig inom video, den denna sort gången genom användning av det finns en trailer hängiven vara uppmärksam på spelets inställning, storstaden Haven Springs. Life is Strange: True Colors återvänder att kunna nuvarande sig inom video genom användning av det finns en trailer hängiven vara uppmärksam på spelets inställning, specifikt storstaden Haven Springs. Vad döljer sig på en placering för att bevisligen är så intim och därav fredlig? Via räddning av Alex krafter, inom Life is Strange: True Colors närma sig vi ha förmågan att ta in och därav manipulera ha känsla för något hos olika karaktärer och därav för att använda sig av denna medel för att hitta verkligheten i fråga om hans brors mystiska förfall. Alla sakerna på detta, i verkligheten, i jämförelse med bakgrund från Haven Springs: det finns en hel “tillräckligt med utrymme …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × two =