Tales of Arise: den italienska trailern illustrerar de viktigaste spelaktiviteterna


Tales of Arise: den italienska trailern illustrerar de viktigaste spelaktiviteterna
Den nya italienska trailern från Tales of Arise framföra oss de som mest viktiga spelaktiviteterna för att vi är redo att ha kul via inom RPG-äventyret inom Bandai Namco .. Bandai Namco råda över lanserad det finns en ny italiensk trailer från Tales of Arise, actionrollspel inom ankomst på PC, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series S att tillägga Xbox Series X det efterföljande september. Videon framföra oss de som mest viktiga spelaktiviteter för att vi är redo att ha kul via. Hela genom korta sekvenser förklarar den italienska trailern vara uppmärksam på Tales of Arise tenderar att vi kommer “upptäcka det finns en hisnande värld”. Tydligt tenderar att observera via oss ​​på resan dit …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *