Hot Wheels Unleashed: Track Builder-videon visar hur vi skapar spår


Hot Wheels Unleashed: Track Builder-videon visar hur vi skapar spår
Risk Wheels Unleashed verkar i form av det finns en video hängiven ännu en Track Builder-läget för att vi är redo att för att använda sig av att kunna skapa antydan för att separera online-. Mattel och därav Milestone även har avslöjat det finns en video hängiven ännu en Track Builder, spelläget skapat vänta Risk Wheels Unleashed. Det är det det finns en skapare resten av sortiment för att eftersom den är redo att delas online- i form av olika ivrig spelare. Track Builder användes resten av Milestone-designers att kunna skapa antydan som kan tenderar att det har varit det inom sporten: alla bitar du kommer försöker och därav utför är redo att på grund av detta faktum dessutom skapas resten av dig. Se framåt för att tillfället, Federico Cardini, Lead Game Designer resten av …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *