Topp 5 samt den förmodligen de bästa trenderna med ursprung Netflix-serier vecka 20 2021

Höjden 5 i synnerhet samt den förmodligen de bästa trenderna inom riktning bort Netflix-serier finns tenderar att anse existera det existera en rad nya serier denna typen är de eftersom på grund av i synnerhet de trenderna inom riktning bort förgående veckan 20 2021

Army of the Dead (2021)

Efter ett zombieutbrott i Las Vegas tar en grupp legosoldater den ultimata satsningen: att våga sig in i karantänzonen för att ta fram det största försöket som någonsin har försökt.

Master of None (2015)

Den 30-åriga New York-skådespelaren Dev tar på sig sådana mognadspilar som det första stora jobbet, ett seriöst förhållande och bråka sexuella överträdelser på tunnelbanan.

Suits (2011)

Mike Ross, en briljant ung college-dropout, glider in i en anställningsintervju med en av New Yorks bästa juridiska stängare, Harvey Spectre. Trött på cookie-cutter lagskolor, tar Harvey en chans genom att anställa Mike på plats efter att han känner igen sin råa talang och sitt fotografiska minne.

Vikings (2013)

Äventyren till Ragnar Lothbrok, den största hjälten i hans ålder. Serien berättar sagorna om Ragnars band av Viking-bröder och hans familj, när han reser sig för att bli kung över vikingastammarna. Förutom att vara en orädd krigare, förkroppsligar Ragnar de nordiska traditionerna av hängivenhet till gudarna. Legenden säger att han var en direkt ättling till Odin, krigsguden och krigare.

The Real Housewives of Beverly Hills (2010)

En reality-serie som följer några av de mest välmående kvinnorna i landet när de njuter av den överdådiga livsstilen som bara Beverly Hills kan erbjuda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *