Finaste 5 i grund och botten den förmodligen den mest uppdaterade trenderna med ursprung i hemmahörande i Netflix-serier per vecka 19 2021

Höjden 5 i synnerhet den i grund och botten den förmodligen den mest uppdaterade trenderna inom riktning bort Netflix-serier finns tenderar att anse existera det existera en rad nya serier denna typen är de eftersom på grund av i synnerhet den i grund och botten den förmodligen den mest uppdaterade trenderna inom riktning bort förgående veckan 19 2021

Line of Duty (2012)

Ett drama i fråga om utredningarna från AC-12, det finns en kontroversiell polisens antikorruptionsenhet.

Walker (2021)

Starta i fråga om 1993-serien i form av huvudfokus på Walker varje gång pojken återvänder med ursprung i hemmahörande i kalenderår undercover. Det finns en änkling dessutom far vara uppmärksam på två, pojken börjar till slåss mot lagen i form av det finns en ny följeslagare, för att är utan tvekan en av de som den som kvinnliga Rangers inom historien.

Mare of Easttown (2021)

Det finns en detektiv inom det finns en liten metropol inom Pennsylvania undersöker ett regionalt avdagatagande under det att, hon försök stoppa tenderar att hennes liv faller sönder.

The Underground Railroad (2021)

Följ den barnen Coras tripp varje gång hon gör ett bestämd princip på frihet inom södra antebellum. Efter inneha rymt sin Georgia-plantage vänta den ryktade tunnelbanan upptäcker Cora för att inte endast en metafor utan ut en en realistisk järnväg full från ingenjörer dessutom ledare dessutom ett hemligt community från antydan dessutom tunnlar hela södra jorden.

We Hunt Together (2020)

Det finns en gripande twist till 1 traditionell katt-och-mus-historia, denna brittiska dramaserie utforskar berusningen från sexuell attraktion dessutom den farliga förmågan inom emotionell manipulation varje gång två motstridiga detektiver spårar citerar några dödliga mördare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *