Glädjande beskedet för alla filmälskare Filmstaden öppnar sina biografer igen den 1 juni endast 50 platser enligt regeringen

Filmstaden meddelar 35 biografer inom Sverige som var stängda sedan slutet av november. Regeringen tillkänna gjorde förra veckan är benägna att det åter har fått möjligt ha laglig rättighet 50 personer inom samma identiska biosalong ifrån den 1 juni 2021 beslöt Filmstaden är benägna att öppna på nytt.

Mega titlar för att släpps snabbt på biosalongerna är inom kalenderår är Fast & Furious 9, Black Widow, Top Gun: Maverick men även den efterlängtade Bond-filmen.

Filmstaden säkerställer distans mellan biobesökarna hela genom är benägna att biljettbokningssystem mekaniskt försvinner tomma stolar mellan varenda sällskap. Gästerna bör dessutom sitta på varannan rad. Maxantalet per salong är 50 gäster

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *