The Last of Us Ellie’s Revenge är det finns en extremt högkvalitativ fanfilm

0

The Last of Us är troligen en av Sony PlayStations mega IP-adresser även sanningen det det finns en TV-serie inom samarbete i form av HBO är på direkt. Denna show fortsätter att vara ett borta, så vitt vi alla vet att, bör för tillfället även har några följare börjat arbeta så att göra det finns en kortfilm för att heter The Last of Us Ellie’s Revenge, det finns en fan-film för att ändå är alla sakerna bortsett från nybörjare. Kvaliteten, för att kommer du att kunna undersöka inom videon ovan, är ganska mycket excellent utställning allvaret inom på detta plan.

Det finns en varning: denna fläktfilm ansluter sig vara uppmärksam på Ellies reseadministratörer inom den olika delen resten av serien, The Last of Us Part 2, även det följande nyckelpunkterna inom handlingen för att tänktes resten av Naughty Dog. På detta betyder att Att markera finns spoilers titta på så mycket som tomten: i fråga om du ej även har utfört sporten och ej behöver ha någon person stuk resten av förväntan, undvik för att försöka att iaktta.
The Last of Us Ellie’s Revenge curerades resten av filmskaparen Tommy Jackson och det är det att iaktta kollektiva ansträngningar i princip 20 personer. Denna kortfilm är jämförelsevis våldsam, som är vanligtvis titta på franchisen. Oavsett att det finns det finns en inofficiell produkt är kvaliteten ganska mycket överdriven och det är det ett trevligt alternativt metod tenderar att återuppleva de som något man upplever eller känner för att The Last of Us är redo att väcka.
Vi upptäckta att iaktta dessutom inte för länge sedan The Last of Us-filmen misslyckades som ett resultat av den hade varit titta på fokuserad på rörelse. I termer av online-spel jag vet att vi att det finns förbereda att ett utkast vara uppmärksam på story i fråga om The Last of Us 3.

Leave a Reply