Rick and Morty Eternal Nightmare Machine är det finns en kortfilm inspirerad från online-spel

0

Adult Swim även har lanserad det finns en ny animerad kortfilm från ganska mycket överdriven standarden tillägnad Rick såväl som Morty, den hyllade animerade serien för att släpptes på Netflix för att vill farfar såväl som barnbarn bromsa ner i form av galna reseadministratörer på främmande planeter såväl som alternativa dimensioner. Kortfilmen, kallad Eternal Nightmare Machine, finns ovan såväl som är, för att kommer du att kunna låt oss, inspirerad från videospelvärlden, det exakta klassiska rullande slagsmål från arkadtiden.

Inom utmärkt 8-bitarsstil bör Rick såväl som Morty bromsa ner sig kommer in inom det finns en värld som kan vara men galnare än standard såväl som kolliderar i form av 1000: s fiender såväl som ta sig an såväl som i form av antal chefer. Att anse osannolika paret är redo att slåss i form av sina bara för att pågår, i form av stöd laservapen som kan vara typiska titta på serien men dessutom i form av kombinerade anstormningar, inom ren videospelstil, i form av ta sig an såväl som i form av ett par förändringar. Det är det inte heller knapphet på uppgraderingar, livsnerven från gammaldags slagsmål, för att erbjuder den 2 karaktärerna nya jaktredskap såväl som färdigheter.
Tydligt innefattar Eternal Nightmare Machine åtskillig citat av Rick and Morty-serien, i form av mycket karaktärer såväl som villkor för att följare känner ta sig an. Lära sig att en hel del citat har du någonsin kunnat uppfatta?
Om det finns ett fan från Rick såväl som Morty, bör du icke missa videospelet Hitta sparar universum, här är lanseringstrailern. På detta är sporten för att gjorts från medförfattaren ta sig an Rick and Morty.

[ad_2]

Leave a Reply