Konami kommer inte att göra tenderar att vara genom vilket, den här typen är den officiella förklaringen

0

Konami kommer inte att göra tenderar att vara nuvarande på E3 2021. På detta meddelade rörelsen den här dagen genom sitt internationella Twitter-konto. Tillkännagivandet hände genom användning av ett tillfällig upptäck, för att dessutom förklarar de som officiella skälen bakom på detta val av. Denna sort är det hela för att även har avslöjats.

För att du kommer är redo att undersöka inom tweeten under förklarar Konami tenderar att “tillföljd av tidpunkten närma sig vi icke tenderar att vara kunna presentera oss på E3 2021. Vi behöver garanti våra följare tenderar att vi är de inom färd genom användning av tenderar att växande ett antal nödvändiga forskningsprojekt, så håll ögonen öppna vänta det finns en serie meddelanden som kan genom loppet av de som kommande månaderna. Även när vi icke deltar inom kalenderår respekterar vi ESA det enorma [ndr, l’ente organizzatore dell’E3] men även vi alla vet att tenderar att 2021 närma sig tenderar att utvecklas till en gigantisk framgång. Vi kommer att tenderar att förlänga tenderar att stödja ESA men även vill ha allesammans bidragsgivare inom årets show att iaktta finaste. ”
För att lösningar även har officiella konto vänta E3 skrev: “Beklagligtvis kan ni för att inte göra att iaktta fast du kommer skulle vara genom användning av oss ​​inom anda. Vi ses det följande kalenderår, hade varit viss genom vilket på marknaden.” Pojken kronade eftersom den på detta upptäck genom användning av det finns en gif resten av Nicolas Cage inom Con Air.
Under tiden som besvikelsen tenderar att för att inte ha förmågan att undersöka Konami på E3 2021 närma sig tenderar att kännas, är redo att följare glädja sig genom tenderar att rörelsen jobbar genom användning av “ett antal nödvändiga forskningsprojekt”. Vad kan att iaktta vara? Tillsammans med den uppenbara PES 2022, entusiastisk spelare räkna med IP-adresser för att Castlevania, Metal Gear Stabil men även Silent Hill så att komma igen inom förgrunden.
Mest uppdaterade rykten även har talat det exakta i fråga om Castlevania: Sony och Konami skulle “diskutera” för ett nytt spel.

[ad_2]

Leave a Reply