Cyberpunk 2077 är ett “misslyckande”, bör cheferna kommer att få det stora bonusar titta på Schreier

Jason Schreier, det finns en Bloomberg-reporter och därav välkänd industrins insider, släppte det finns en ny rapport anslutet ytterligare Cyberpunk 2077, att markera en alltför stor mängd nämnde sporten i riktning bort CD Förslag RED. Att anse råda över i verkligheten inte för länge sedan upptäckts tenderar att jag 5 styrelseledamöter inom rörelsen närma sig det som får det finns en bonus på 28 miljoner dollar, ett val av för att höjde över ett ögonbryn.

I verkligheten har du till förverkliga tenderar att i enlighet med de som interna grunden titta på CD Förslag, ca. 20% resten av den årliga vinsten spenderas på tenderar att betala bonusar: 10% promenerar ytterligare arbetarna, allteftersom de som olika 10% promenerar ytterligare rådets fickor. På detta betyder att 29,8 miljoner dollar närma sig att bli van vid att med avsikt att betala av ytterligare ytterligare utvecklarna, eller 865 personer. Genomsnittet är 34 000 dollar per arbetare: 5 000-9 000 dollar titta på dem för att kommer att få mycket mindre bonusar, 15 000-20 000 dollar titta på seniorer, en alltför stor mängd extra titta på chefer och därav styrelseledamöter. Dessa bonusar orsakas resten av de som massiva intäkterna 2020, det finns en följd resten av de som 13 miljoner exemplar resten av sålda Cyberpunk 2077.

På samma gång summan på företagets andel i aktiebolag minskade väsentligt efter Cyberpunk 2077: s svårigheten. Sanningen det den 2 VD: erna titta på CD Förslag har lyckligtvis fått 6,3 miljoner dollar inom bonus vardera, ytterligare vilka de som 4,2 miljoner dollar för att spelchefen (även styrelseledamot) fått, ser ut att markera då ett olämpligt strejker, för att påpekades resten av en av många investerarna genom loppet av ett finansiellt montering inte för länge sedan.

En av många VD: arna svarade ändå tenderar att bonusen betalas utifrån företagets konsekvens: “Vi kommer att få konsekvens, vi kommer att få bonusar, att markera denna sort är kontraktet vi tecknade”. Summorna ser ut ändå ett ifrån positiva. Schreier hävdar tenderar att i fråga om sporten hade skjutits nämner jag skulle inte att markera ha sålt mycket mer och därav arbetarna för att tjänstgjorde svårt på Cyberpunk 2077 kan ha fått ökad bonusar.

I enlighet med att markera inkomna resten av Schreier är att markera den som försonande inslaget inom så mycket som denna status tenderar att CD Förslag utvärderar lönerna och därav förbättrar lönen titta på en del resten av de som positioner för att kommer att få minska avlöning, ytterligare instans testteamet. anpassa dem ytterligare branschstandarder. Hur man kan för att på något sätt, avslutar Schreier, skillnaderna inom mellan styrelseledamöter och därav arbetarna återstår att vara det stora; Såväl som närma sig den motståndare publiciteten för att orsakas resten av Cyberpunk 2077 för att inte tenderar att vara jämnt tenderar att motverka.

Inte mindre än, patch 1.22 kan vara hittade, korrigerar antal buggar och därav förbättrar effektivitetsklänning inom Cyberpunk 2077.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *