You, filmningen se fram emot 3:e säsongen är formellt genom

Filmning se fram emot den kommande 3:e säsongen från You är formellt genom, infört showens Twitter-konto efter två veckors förseningar förut inom kalenderår som ett resultat av den pågående pandemin.

Netflix infört formellt tenderar att produktionen från thriller-serien har varit till sist slutförd, närma sig nyheterna efter Netflixs vd även Chief Content Officer Ted Sarandos hade förut bekräftat att iaktta igen inom december från året.
Såväl som showrunner Närma sig tenderar att spela mannen använde Twitter se fram emot ha det roligt december på filmningen berömde castens även besättningens hårda arbete även skämtade tenderar att den nya säsongens del är “jävla är frustrerande tankar” även tenderar att rollerna inom rollerna är “vansinnigt excellent”, kommer du att kunna låt oss titta på tweets längst ner inom nyheterna.
Är förutsatt på Caroline Kepnes romaner, Du kan är inriktad på Joe Goldberg (Penn Badgley) det finns en stalker besatt från ett och annat tjej mannen har fått kär inom.
Hela olika säsongen Joe flyttade ta sig an Los Angeles, genom vilket mannen konfronterad den potentiellt kocken Älskar Quinn (Victoria Pedretti), som inte är det lika lockad från sociala medier för att hennes förut kärleksintresse har varit.
De som 3:e säsongen närma sig tenderar att vidtaga observera att iaktta komplicerade anslutningen mellan Joe e Love, väntar på deras första son kollektivt inom sitt nya förortshem.
De som första två säsongerna från Du kan är tillgängliga se fram emot strömning på Netflix även väntar på tenderar att kontrollera vilket släppdatum vi avgår dig via vår recension från den olika säsongen från You.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *