de som massiva berättelserna slutar aldrig inom den nya reklamen för att släpptes omkring Oscars

0

Genom loppet av sitt första kalenderår tillgänglig på marknaden, såväl som framför varje sak med anledning av pandemin, streamingtjänsten Disney + råda över kunnat bestäm i form av väldigt något originalinnehåll, å andra sidan som tur är, för tillfället är ser ut utfärdar ha förbättrats avsevärt såväl som ett 2021 absolut resten av överraskningar väntar oss.

Den nya Disney-reklam släpptes hela Oscar-utmärkelsen 2021 lyfter resultat i vad som kan vara den nya styrkan inom Mickey Mouse-huset, eller skapandet resten av nya produktioner för att gör att iaktta potentiellt titta på följare tenderar att aldrig vi säger att hej ännu en karaktärerna för att det finns så knutna ännu en. Kort betyder att iaktta tenderar att Disneys säljer närma sig tenderar att fokuseras de som närmaste åren framför varje sak på avknoppningar, återupplivningar såväl som omstart såväl som bland dessa sticker ännu en instans serien ut. Turner e Hooch, uppföljare ännu en den kända film i form av Tom Hanki fråga om ny säsong resten av High College Musical. Det är det tydligt inte en enda knapphet på produktioner kopplade ännu en ganska mycket framgångsrika franchiser för att förundras e Stjärnornas krig.
“Det här konceptet tenderar att vackra historier för att inte behöver förmedla ultimata är vårt varumärke”, råda över pojken förklarat Andy Baker, vice president titta på säljer på Disney +. “När som helst det finns en redogörelse berättas behöver du ej tenderar att den ska ge upp eller varje gång den gör att iaktta, det skulle vara bäst att förståelse vad som har hänt det efterföljande, vart dessa karaktärer vandrar. Disney + är under vilket kommer du att kunna svar på den svårigheten såväl som låt oss titta på vad som har hänt härnäst.”
Disney + -annonsen bjuder kommer in prenumeranter tenderar att förlänga observera sina favoritkaraktärer inom nya reseadministratörer, kollektivt i form av originalprogrammen såväl som filmerna under vilket berättelserna debuterade titta på första gången, inom det finns en lista för att mellan gammalt såväl som nytt innehåll material hela tiden är inom kontinuerlig expansion. . Den berättande rösten är den resten av Tom Hiddleston, som kan tenderar att föra hans Loki ifrån Marvel Cinematic Universe ännu en det finns en ny Disney + -serie, som kan tenderar att debutera det efterföljande 11 juni.

[ad_2]

Leave a Reply