Thrustmaster presenterade det finns en realistisk Ferrari F1-ratt vänta entusiastisk spelare

0

Ratten råda över det finns en 4,3-tums interaktiv skärm för att utställning 69 antal besked och därav är redo att anpassas ytterligare valt njuter och därav bilen. Styrenheten är lämplig via aktuell konsoler och därav det efterföljande generations konsoler, utöver via en datamaskin. Ovanför display finns det finns en rad via 21 LED-lampor, varav 16 är reserverade vänta växelindikatorn och därav 5 vänta flaggorna.

Nästan alla bitar för att är redo att ses på kolytan är funktionellt och därav hela konkarongen knappar är redo att programmeras efter behov. På baksidan finns magnetiska aluminiumblad vänta växling, för att är redo att bytas via det finns en push-pull-set för att tillval, och därav att iaktta finns dessutom två manuella kopplingar.
Ratten kan också vara lämplig via hela konkarongen Thrustmaster-baser och därav är lätt att lägga in för och därav radera, och därav priset är 349,99 euro. Den erbjuds till och med inom Europa och därav är begränsad ytterligare 1 000 exemplar. Inom återstående av världen närma sig att iaktta tenderar att säljas med ursprung i hemmahörande i augusti.

[ad_2]

Leave a Reply