insider avslöjar Nintendo-planerna

0

Baserat på meddelande för att delas resten av Samus Hunters, världens insider även läckare Nintendo organiserar Kyoto-företaget det finns en “stor” E3 2021. Omedelbart bör inkludera ett antal i stil njuter för att Splatoon 3, Fantastiskt Smash Bros.Ultimate även The Legend of Zelda Breath of the Wild 2 (inofficiellt namn).

Insider hävdar är benägna att ändå är redo att företagets planer ändras med anledning av Covid-19, för att av kontinuerligt är benägna att skapa mega svårigheten se fram emot alla bitar som kan vara relaterat ytterligare videospelvärlden. I tillfälle resten av är benägna att Nintendo lyckas i form av sin avsikt bör att markera ändå till slut nuvarande betydligt resten av The Legend of Zelda Breath of the Wild 2, ganska mycket väntat resten av de flesta. För att nämnts föreslår läckaren dessutom är benägna att det kommer det har varit det tillräckligt med utrymme se fram emot Splatoon 3 även Fantastiskt Smash Bros.Ultimate, dock dessa jag skulle inte för att inte vara de som den som spelen för att presenterades genom loppet av E3 2021-evenemanget.
I kalenderår firar Nintendo 35-årsjubileet se fram emot The Legend of Zelda även råda över tillkännagett remastern resten av The Legend of Zelda Skyward Sword. Baserat på olika läckare närma sig att markera ändå är benägna att det har varit det hus dessutom se fram emot remaster resten av The Legend of Zelda Wind Waker även The Legend of Zelda Twilight Princess.
För att hela tiden pratar vi i fråga om inofficiell meddelande, så de som bör läsas i form av vederbörlig varning. Med avsikt att verifiera närma sig vi “sin helhelt simpelt” för att delta för på juni även E3 2021. Är The Legend of Zelda Breath of the Wild 2 ett resten av spelen du kan väntar på, eller jag skulle inte du kan föredra är benägna att låt oss extra?
Baserat på olika källor, Starfield, Forza Horizon 5, Halo Infinite är på E3 2021.

Leave a Reply