Willock fick Liverpool tenderar att gråta inom den 95: e minuten

0

Liverpool bli besegrad återigen i opposition att “Anfield” inom det finns en blek upplaga. Newcastle-laget slet det finns en poäng av den ändå aktuella engelska mästaren genom användning av ett mål som inom den 95: e minuten.

Liverpool tog ledningen inom matchen genom användning av Mohamed Salahs vackra mål som av det finns en överlämna inom matchens 3: e minut. På detta hade varit att iaktta första målet se framåt för att egyptierna på “Anfield” efter det praktiskt taget 4 månader.
De som “röda” hade drygt sporten, de som avfyrade fler skott i opposition att motståndarens mål som, å andra sidan och använder inte en uppfattning.
Att iaktta hade varit på grund av detta faktum finishen hade varit livsfarlig se framåt för att dem.
Wilson gjorde först mål som inom 92: e minuten, å andra sidan efter det finns en VAR-assistans avvisades att iaktta tack vare det finns en handboll.
Emellertid inom den 95: e minuten gjorde 22-årige Willock ett mål som för att hade varit normalt.
I form av denna oavgjort råda över Liverpool 54 poäng efter 33 spelade matcher såväl som ligger inom 6:e placera, det finns en poäng lägre än den fjärde placerade Chelsea.
Newcastle råda över sedan igen samlat 36 poäng fram till nu såväl som ligger på +9 av positionen för att att iaktta innehar inom mästerskapet.

[ad_2]

Leave a Reply