Vi bör vara för att inte är benägna att spela inom det efterföljande säsongs Champions League

Liverpool Inom den 33: e omgången resten av Premier League vunnit mannen endast en poäng hemma emot Newcastle inom 1: 1-oavgjort såväl som hotade därför allvarligt hans positionen inom Champions League.

Hemmalaget tog ledningen inom den 5:e minuten genom användning av ett mål som resten av Mohamed Salah, de som dominerade såväl som skapade chanser, emellertid ta sig an ultimata vunnit de som endast en poäng. Newcastle utjämnade hela genom Callum Wilson inom den 92: e minuten, emellertid att markera målet upphävdes efter ett VAR-ingripande. Däremot att markera hade varit för att inte acceptabel genom användning av det finns en varning ta sig an Liverpool, så inom den 6:e övertidsminuten hade varit Newcastle säkrad resten av Joe Willock.
Jirgen Klop (COM)Jurgen Klopp) växte till ganska mycket missnöjd efter matchen. Hans reglering är för tillfället är det finns en poäng efter fjärde West Ham, emellertid att markera även har dessutom det finns en match drygt Chelsea såväl som West Ham.
– Vi spelade bara för att för att inte acceptabel fenomenal. Vi tillät dem är benägna att vara genom användning av inom sporten ta sig an det föregående paret av sekunderna de brukar utnyttjade att markera. Newcastle utjämnade tämligen förtjänat. Vi hade turen är benägna att VAR ogiltigförklarade sitt första mål som såväl som vi tog att markera för att inte acceptabel kritiskt. Vi är ej fenomenal precis nu såväl som vi dominerar för att inte acceptabel. I fråga om vi ​​även har 70 bollinnehav bör vi höja att markera ta sig an 80 andel. Denna punkt är samma som nederlaget, för att vi förtjänade. Dessa dagar bör vara vi icke är benägna att spela inom Champions League det efterföljande säsong – uttalas Klopp.

Leave a Reply