Godzilla vs Kong, efter framgången Adam Wingard öppnar när som helst mannen återvänder inom MonsterVerse

0

“MonsterVerse står ungefär ett vägskäl exakt nu. Det är det nämner vara uppmärksam på de flesta av folket för att komma tillbaka resultat i och därav nuvarande i fråga om fler filmrullar önskas.” Adam Wingard hade alltså kommenterat hypotes tenderar att vidtaga franchisen även efter kollisionen mellan den 2 ikoniska jättarna, ea framgång se framåt för att Godzilla vs Kong att iaktta ser ut det har varit det hela bunten skyldigheter med avsikt att på detta ska vara kapabel att ske.

Genom det finns en inte för länge sedan avslutad frågestund i fråga om Reddit, genom vilken antal element resten av film diskuterades, verifierade regissören dessutom tenderar att mannen jag skulle inte förvandlas till inom spetsen med avsikt att regissera olika filmrullar del MonsterVerse.
För att avslöjats resten av producenten Alex Garcia till och med tidigare än släppet resten av Godzilla vs Kong, jag vet att vi dessutom tenderar att Legendary Pictures även har ett antal story till och med planerade göra en ersättning för det finns en möjlig fortsätter med. “Nu har vi en en form personal dedikerat vara uppmärksam på franchisen för att vi har i dagsläget arbetat svårt via med avsikt att konstruera den denna sort världen genom vilket mytologierna är sammanflätade, vilket skapar det finns en verkar större mytologi för att gör tenderar att vi är redo att gå vidare och därav genom vilket att iaktta finns historier för att av kontinuerligt tidigare den denna sort film.” Garcia hade förklarat.
Med ett syfte att förvärva en större begreppet i fråga om MonsterVerse-framtiden bör vi bara för att redo på version resten av Godzilla vs Kong, anländer det efterföljande 12 maj exklusivt vara uppmärksam på de som mest viktiga biografer.

[ad_2]

Leave a Reply