Captain America 4, Chris Evans återkomst återstår att vara planerad: scenariot

0

En hel del nyhetsajter rapport belyser fjärde Captain America-filmen vars tillväxt på Marvel Studios presenterades bedövning igår på dagen slutsats resten av Falken and the Winter Soldier, Disney + -serien centrerad på karaktärerna resten av Anthony Mackie att tillägga Sebastian Stan.

Tillsammans med att underbygga för tenderar att showrunner vänta serien Malcolm Spellman uföra arbeten genom användning av manuset vänta projektet kollektivt genom användning av Dalan Musson, gör webbplatsen att iaktta känt tenderar att det finns en möjlig filmföreställning genom användning av Sam Wilson (på detta är den väsentligen den mest troliga spekulation emot bakgrund resten av händelserna resten av showen) kommer inte att göra tenderar att äventyra Chris Evans återvänder för att Steve Rogers, för att som ett alternativ är redo att inträffa inom det finns en sin helhelt individuellt titel.
Den sistnämnda möjliga återkomsten inom Marvel Cinematic Universe avslöjades inom januari förra gången resten av Deadline, att tillägga oavsett förnekelserna ifrån samma identiska Evans att tillägga Kevin Feige av kontinuerligt den auktoritativa webbplatsen på grund av detta faktum tenderar att argumentera med ett syfte att studion i verkligheten uföra arbeten med ett syfte att förvärva på detta det som inträffar. Sedan igen jag vet att vi ta reda på hur man en betydande mängd Marvel Studios är angelägna i fråga om tenderar att behålla sina hemligheter och tekniker (låt oss titta på förnekelsen resten av Tatiana Maslany, då bekräftad för att She-Hulk-tolk inom Disney + -serien).
I ämnet av Captain America 4 försöker vi inom hela bunten instanser resultat i emot och extra information, ta hänsyn till tenderar att dessa dagar inte någon bekräftad fakta råda över kommit resultat i varken i fråga om rollbesättningen eller i fråga om regissören som kan tenderar att anförtros projektet. Vad tycker du kommer i fråga om på detta tillstånd? Berätta inom kommentarerna.

[ad_2]

Leave a Reply