Den serbiska brandmannen avbröts i och med är benägna att pojken uttalas ytterligare motspelaren är benägna att pojken har varit homosexuell

0

[ad_1]

Spanska klubben Sabadelj stängde nämner den serbiska nationella vattenpoloteamet Nemanja Ubović. Mannen anklagas med tanke på ha sagt ytterligare motspelaren att pojken är homoseksuell.
Terrassmedlem Victor Guttierez uttalas är benägna att Ubovic kallade honom homoseksuell genom matchen. Mannen ohälsosamt i fråga om ursäkt, emellertid fick för att inte att anse, så pojken gjorde sitt namn offentligt.
Sabadell-spelaren kallade mig homoseksuell, emellertid att anse fäste jag för att inte stor lätt vikt ungefär. En gång vi hände ut ur vattnet önskade att jag för att inte skaka handen. Eftersom den uttalas pojken att anse ännu en gång. Att iaktta är redo att ses är benägna att att anse har varit det finns en klar avsikt är benägna att förolämpa mig. Jag behövde för att inte täcka att anse. I fråga om jag gjorde att anse jag skulle inte jag göra det finns en dålig sak emot spelet uttalas Gutires.
Övrigt avslöjade Gutierrez 2016 är benägna att pojken har varit homosexuell, varför pojken oavbrutet drabbats från förolämpningar i riktning bort följare även rivaler inom poolen.

[ad_2]

Leave a Reply