Guardiola kritiserar planerna se fram emot Super League men även säger “det är det inte sportaktiviteter”

0

Manchester City-chefen Pep Guardiola även har kritiserat att markera slutna formatet se fram emot det finns en föreslagen utbrytning European Super League, säger att det finns “för att inte sportaktiviteter” i fråga om framgång garanteras.

Tätort är utan tvekan en av 12 klubbar inneha undertecknat förslaget, kollektivt i form av Manchester United, Liverpool, Chelsea, Arsenal, Tottenham, Real Madrid, Barcelona, ​​Atletico Madrid, Juventus, Inter Milan men även AC Milan.
Super League jag skulle inte garantera ett ställe se fram emot citerar ännu en 15 grundande medlemmar var kalenderår, övertagande bort osäkerhet i fråga om kvalifikation men även tillhörande faror se fram emot intäkterna.
“Det är det inte en enda sportaktiviteter varje gång anslutningen mellan göra en ansträngning men även värdet existerar för att inte, “sade Guardiola på tisdag.” Det är det inte en enda sportaktiviteter varje gång framgång är enbart garanterad, det är det inte det finns en sportaktiviteter i fråga om att markera utför inte en enda funktion om du råkar förlorar.
“Det är det inte rättvist varje gång ett lagstiftning slåss, slåss, slåss, anländer ännu en toppen men även efter är redo att för att inte kvalificera sig som ett resultat av den framgång är enbart försäkrade bara för att se fram emot ett par klubbar. Av föräldrar säger tenderar att 5 klubbar är redo att gå citerar men även spela den den här typen konkurrensen, dock vad pågår i fråga om dessa 15 för att inte utför det finns en excellent säsong men även skulle vara under vilket. Att iaktta den här typen är inte en enda sportaktiviteter.”
Sade Guardiola pojken men även olika chefer resten av utbrytarklubbarna även har införts inom det finns en “obekväm”ställning hela genom tenderar att skulle vilja möta presskonferenser tidigare än deras klubbchefer även har kommit resultat i ännu en klargöra deras motiv se fram emot förslagen inom detalj. En av många Guardiolas förr klubbar Barcelona även har registrerat sig, under tiden som hans förr arbetsgivare Bayern München ha avvisade planerna.
Men även pojken ifrågasatte resonemanget med ett syfte att utvälja de som 12 klubbarna som kan vara berörda inom City, Tottenham men även Arsenal, för att även har mottagit aldrig Europacupen ingår, under tiden som 4 gånger Europamästare Ajax inte för inte inte utan skäl.
“De erhåller att plikt men även skyldighet tenderar att vi säger att så snabbt för att uppnåelig, “tillade pojken.” Att återvända ut runt hela världen som ett resultat av det är det det finns en världsomfattande frågeställning men även göra klart varför dessa är inom de brukar olika för att inte. Varför Ajax Amsterdam, de erhåller att 4 Champions League, är att markera för att inte? De som bör berätta se fram emot oss allihop. ”

Leave a Reply