Konami även har registrerat varumärken

0

Hela genom det finns en rapport i riktning bort Gematsu upptäcker vi att markera Konami registrerade varumärkena vara uppmärksam på Akumajou Dracula (att markera japanska namnet på serien för att inom väst känd som Castlevania) e Metal Gear Rising inom Japan den 6 april. offentliggjordes ändå först nuförtiden, 19 april 2021.

Vi påminner dig i fråga om är benägna att Metal Gear Rising Revengeance är det finns en avknoppning resten av huvudserien skapad resten av Hideo Kojima samt släpptes initialt inom februari 2013 på PS3 samt Xbox 360, PC-versionen ägde rum inträffade som ersättare inom januari 2014. För tillfället Konami inte har meddelat ett par nya Metal Gear- eller Castlevania-spel.
Registreringen resten av emblem är redo att ha ett antal betydelser, i riktning bort behovet är benägna att rekommendera nya spela (kanske utvecklat internt, kanske utvecklat resten av externa besättning) eller vara uppmärksam på samt i form av bara för att i ett försök att skapa remaster. Tydligt är på detta bara för att hypotese. Ganska mycket extra med all sannolikhet Konami förnyade bara för att varumärkena resten av Castlevania samt Metal Gear Rising i ett försök att för att inte riskera är benägna att förlora verifiera.
Vänta tillfället även har vi inte någon en annan förklaring. Inom ett antal månader även har att markera talats i fråga om sanningen det Metal Gear Stabil samt Castlevania närma sig är benägna att starta i fråga om titta på PS5. Vänta för tillfället är är att markera ändå bara för att hörsay. Förutsatt är benägna att rykten är välgrundade, hoppas vi snabbt förvärva reda på ett par officiella i detalj ingående.

[ad_2]

Leave a Reply