Sony presenterar Xperia 1 III Xperia 5 III

0

Varje enheterna är ett segment av Sonys mest uppdaterade kampanj med avsikt att omdefiniera Xperia-märket att tillägga föra att anse framemot sina underbara Alpha-digitalkameror. Därefter, i ämnet av varje modellerna, är kamerasystemet inom huvudmål, att tillägga Sony påpekar tenderar att dessa är “de som första mobiltelefonerna på jorden genom användning av variabla teleobjektiv inom en blandning genom användning av det finns en Dual HD-sensor” att tillägga utvecklingar från den redan rusar att tillägga exakta autofokussystem.

Varje enheterna även har detaljerad förteckningar förteckningar som kan vara specifikt se framåt för att de som finaste Android-telefonerna, tre bakre kameror, Qualcomms Snapdragon 888-processor att tillägga 5G-nätverksstöd.
Telefonerna även har behållit Xperia-designspråket för att Sony introducerade genom användning av den primära Xperia 1, det finns långa att tillägga smala, det finns svarta att tillägga rundade inom hela krok. Massor av behåller genom användning av i fråga om tenderar att de som försöker positiv ut, att tillägga rätt sätt att en betydande mängd det kommer priser är men för att inte känt.
Xperia 1 III även har det finns en 4K OLED-skärm genom användning av det finns en uppdateringsfrekvens på 120Hz, två högtalare som kan vara 40 andel större än förr i tiden och eftersom stöder Sonys 360 Reality Audio-format.
Sony även har dessutom tillhandahållit ett specifikt läge se framåt för att USB-C-porten för att gör att anse uppnåelig tenderar att för att använda sig av det finns en speciell kabel med avsikt att sända HD-videosignaler av SLR-kameran för att det är telefonen kan vidtas för att det finns en bildskärm, liknar det är det fallet genom användning av Xperia Professionell att tillägga HDMI-kabel. Detta kan utgöra ett nyfiken av olika se framåt för att livestreaming.
Telefonerna erbjuds inom dual-SIM- att tillägga SIM + microSD-versioner. Varje även har ett hörlursuttag att tillägga det finns en slutarknapp se framåt för att kameran.
De som nya enheterna drivs från ett 4500 mAh batteri genom användning av wi-fi- laddningsstöd. En gång de ansluts ännu en det finns en laddare medan du utför deltar i är redo att bärbar telefoner avleda positiv känslan av batteriet. Varje modellerna närma sig genom användning av Android 11.

De på angivet sätt välj Xperia 5 III närma sig det som får det finns en en betydande mängd relaterade uppsättning detaljerad förteckningar förteckningar genom användning av ett antal förvärva undantag. Xperia 1 III även har det finns en verkar större 6,5-tums 21: 9-skärm, under det att, Xperia 5 III vidtar det finns en mycket mindre 6,1-tums skärm inom 21: 9-format att tillägga 1080p-upplösning jämfört genom användning av 4K-upplösningen se framåt för att större modellen. Att anse finns ändå hjälper se framåt för att variabla linser inom periskopstil.
Sony valda tre bakre kameror, varav huvud- att tillägga telefoto även har optisk bildstabilisering, under det att, Xperia 1 II dessutom även har det finns en ToF-sensor.
Firman även har förbättrat kamerornas effektivitetsklänning inom svagt mild, å andra sidan tyngdpunkten ligger på autofokus att tillägga fotograferingshastighet.
Sony även har inbyggt sin professionella kamera-app genom användning av huvudappen, att anse finns ett grundläge, å andra sidan det är det för tillfället är en betydande mängd simpel att föredra att anse professionella läget som kan vara avsett se framåt för att Sony-kameranvändare. Gränssnittet är en betydande mängd lika.

[ad_2]

Leave a Reply