erkända streamers förlorar miljontals faux följare, det är det ett krig i jämförelse med bots

0

Rycka ytterligare råda över mannen förklarat krig i jämförelse med bots resten av videostreamingtjänsten. Bots förbättrar artificiellt antalet visningar även följare resten av streamers. I form av deras eliminering, bara några få massiva innehållsskapare råda över börjat förlora miljoner även miljoner följare.

Förr inom veckan meddelade Twitch genom Twitter tenderar att de som vidtar behandlingar utöver 7,5 miljoner konton för att misstänks vara bots. Webbplatsen varnade med avsikt att somliga streamers jag skulle inte undersöka det finns en lägre resten av antalet. Verklighet är tenderar att ett antal råda över förlorat 1000: s följare.
Det finns en liten grupp streamers råda över ändå för att inte tappat 1000: s utan ut en miljoner följare. Ett instans är Félix “xQc” Lengyel för att råda över förlorat utöver 2,6 miljoner abonnenter: för tillfället är är mannen “bara för att” 5,5 miljoner. Sannolikhet “Sodapoppin” Morris, som ett alternativ, bli besegrad 3,3 miljoner följare. Vara uppmärksam på även genom användning av Ninja, allas största chansen, råda över tappat bara några få prenumeranter, däremot siffran är blygsam: cirka 200 000 kunders. Så förvärva tenderar att mannen kanske för att inte ens råda över märkt att markera.
Att markera bör betonas tenderar att streamers är nöjda genom användning av på detta Twitch-drag. Rörelsen förklarar dessutom tenderar att målet är tenderar att ta bort även straffa botkonton, för att inte streamers. Bland av aktuell ser ut som om att markera bland annat för att inte ha sjunkit väsentligt vänta streamers: ta hänsyn att det finns de eftersom avgör annonsernas inkomstfamiljer ha kunskap i, vi säger att tenderar att inte någon skadades inom på detta process.
Vi behåller på Twitch-temat även påpekar att markera Amouranth överträffar Pokimane som den mest efterföljande kvinnliga streameren.

[ad_2]

Leave a Reply