Sony behöver bara för att ha storfilmer? De som motsatta visionerna med ursprung i hemmahörande i Sony samt Microsoft inom det följande generation

0

Jason Schreiers nya inblick inom den interna situationen a Sony tydligt tog resultat i visionen i fråga om rörelsen för att framför alla sakerna är centrerat i fråga om produktioner blockbuster stor kaliber se framåt för att PS5. Med avsikt att vi säger att verkligheten är på detta för att inte riktigt det finns en bedövning uppenbarelse, möjliggöra är benägna att trenden redan hade varit jämnt är benägna att urskilja se framåt för att hela för att råda över antagen videospellandskapet genom loppet av dessa kalenderår, å andra sidan att iaktta undersökande arbete för att Bloomberg-journalisten genomfört råda över sammanställt ett antal kategorier hela genom i position det finns en alla sakerna inom svartvitt. Tydligt är på detta det finns en omröstning baserad på avslöjanden uppförda resten av interna källor samt ungefär namnlösa intervjuer resten av Schreier, så de är det inte officiell förklaring, å andra sidan linjerna ser ut konvergera till 1 design för att försöker Sony fokusera 100% på megaproduktioner. priset på mycket mindre lagstiftning samt njuter. De kanske gå på bekostnad Japan Studio, vars utflykt av talanger är nu välkänt, “skyldig” inom är benägna att skapa njuter för att bara är redo att rikta sig i jämförelse med nischgrupper (ur unika skapelser, för att inte samarbeten för att ett supportteam, för att faktiskt råda över bevisad sig vara en betydande mängd framgångsrika), Bend Studio för att jag skulle inte ha betraktat avbröt sitt projekt för Days Gone 2 samt även Visual Arts Service Group ledd resten av Michael Mumbauer, för att före använts för att supportteam se framåt för att ett antal interna förslag och eftersom jag skulle inte ha komponerat huvudskelettet vara uppmärksam på att iaktta mystiska Sony San Diego-team för att stadigt råda över pratats i fråga om och använder inte en är benägna att nånsin formellt tillkännagavs.

Den sistnämnda representerar det finns en hyfsat tydligen rapport som ett resultat av den övertagande resultat i förekomsten resten av det finns en remake av The Last of Us resten av vilket ingenting hade varit känt: inom sökandet efter blockbuster-titeln för att kan överföra massorna, som ersättare med ett syfte att specialiserat sig i ett sin helhelt nytt förslag, gav Sony grönt mild vara uppmärksam på det finns en operation via djupgående omvandling resten av att iaktta första kapitlet inom The Last of Usbytte i sanningen pågår med ursprung i hemmahörande i Visual Arts vara uppmärksam på Naughty Dog, skapa interna friktioner samt miljövänligt leda vara uppmärksam på utgången resten av Mumbauer samt olika tongivande kategorier resten av Visual Arts. Inom alla sakerna på detta är Sonys motiv jämnt att greppa: de som gigantiska exklusiva interna produktioner råda över cementerat PS4-framgång och i verkligheten upprättat ett modus operandi för att har fått huvudman i hela, rörelsen. The Last of Us, Uncharted de brukar olika är njuter för att begär tiotals miljoner dollar för att produktionskostnader samt lyckas generera nyttiga egenskaper, dessutom grund av det främsta mängden installerade konsoler. Mekanismen råda över fram till denna punkt fungerat kvalitativ samt Sony ser ut vilja bära igen den ännu en gång extra järn via PS5. Myntets ovansida är nödvändig lägre resten av intervallet resten av förstapartsspel inom termer resten av titlar samt genrer, i själva verket, för att jag skulle inte ha förmågan att kompenseras resten av exklusiva bosättning via 3:e part, ett utrymme för att Sony verkar vara förnämligast aktivt inom denna generationsstart.
Vi bör hela tiden att tänka på hur man kan alla sakerna på detta inom överdriven grad är antaganden, även när det finns uppförda resten av riktiga samt dokumenterade information: att iaktta finns dessutom signal för att att iaktta motsatta, vara uppmärksam på instans sanningen det Sony ser ut förlänga är benägna att stödja Media Molecule och dess drömmar oavsett för att inte entusiastiska slutresultat tillgänglig på marknaden (i sanningen dessutom tack vare det finns en viss knapphet på marknadsföringskraft med ursprung i hemmahörande i företagets facet), liksom före bekräftade villighet är benägna att av religion på farliga förslag för att The Last Guardian, även när dessa återstår att vara titlar samt förslag för att hela tillhör framför Jim Ryan riktning. Genom hela omständigheter jag skulle inte information fram till denna punkt ge förklaring till det finns en Sony för att hela projiceras på storfilmer, möjliggöra är benägna att dess megaproduktioner säljer kvalitativ och dessutom entusiastiskt tas emot resten av kritiker, så den fantasifull och för att framgår resten av Schreiers omröstning jag skulle inte vara betydande. Dock är redo att man låt oss är benägna att omedelbart konkurrenter råda över valt ett sin helhelt annat metod: via huvudmål på alla sakerna Xbox Game PassMicrosoft ser ut som ersättare föredra ett brett spektrum resten av antal produktioner, för att kännetecknas resten av antal storlekar samt genrer.
Räknar via det finns en betydligt mängd lagstiftning ser ut Redmond-huset avsikt är benägna att bombardera tjänsten via njuter resten av antal formulär, ha förmågan att tillgodose många antal smaker samt offentliga nischer. Summorna närma sig bara för att på ett tag, möjliggöra är benägna att förvärv samt grundandet resten av nya lagstiftning råda över avslutats se framåt för att bara några få kalenderår eller månader av den anledningen som, å andra sidan betydligt börjar till nuvarande: det är det det finns en bara om att iaktta motsatta tillvägagångssättet vara uppmärksam på Sony, via (jämförelsevis) förvärva produktioner resten av monumental kaliber samt ganska mycket av njuter resten av medelstorlek, eller titlar för att är redo att utgöra plattformar för att är redo att utveckla samt berikas genom tiden, för att att iaktta matcher det finns en onlinetjänst. Inom vilket instanser för att på något sätt, hela genom är benägna att specialiserat sig i expansionen resten av det finns en prenumerationsbaserad tjänst, är tanken är benägna att förlita sig till 1 en annan affärsform, för att är redo att frigöra produktionen resten av ett online-spel med ursprung i hemmahörande i den klassiska dynamiken se framåt för att beräknad fara samt den budget för att förväntad mängd sålda exemplar. På detta erbjuder ändå tillverkning av resten av titlar via stor kaliber, å andra sidan måste också möjliggöra chansen är benägna att variera på antal genrer och använder inte en besattheten resten av sålda kopior och använder inte en som ersättare specialiserat sig i att dra för den viktigaste mängden kunders vara uppmärksam på tjänsten. Det är det inte jämnt är benägna att vi säger att vilken resten av den 2 som kan vara de perfekta metoden, å andra sidan på detta är förmodligen att iaktta första fallet genom vilket vi försöker två sådana antal visioner i fråga om hantering resten av förstapartiproduktioner resten av Sony samt Microsoft.

[ad_2]

Leave a Reply