“nya spela men även nya serier” inom detta system, för att inte bara för att Mario men även Zelda

0

Nintendo det är det framför alla sakerna känt se fram emot sina historiska sagor, ytterligare instans de i egenskap av tillägnas Mario men även Zelda (eller Link, högre tenderar att vi säger att). Vid samma tillfälle är bolagen faktiskt för att inte ovilligt tenderar att skapa nya IP-adresser, vilket är redo att utöka framgången i form av Nintendo Switch men även kommande tid, eftervärld tillkommande tid efterkommande nya konsoler. Nintendos president upprepade på detta idé.

Genom loppet av det finns en intervju i form av Nikkei uttalas Shuntaro Furukawa – Nintendo-presidenten: “Vi letar regelbundet efter nya men även låt oss analysera vad vi är redo att för att använda sig av se fram emot det följande idé. Morgondag behöver vi ej bara för att arbeta i form av våra tidsserier för att Mario men även Zelda, och använder inte en dessutom arbeta vidare nya spela men även nya serier“.
Nintendo Switchtrots alla sakerna är att markera ett fantastiskt instans på denna teknik. Genom loppet av så mycket som generationen råda över att markera funnits ett antal spela relaterade ytterligare historiska sagor, för att The Legend of Zelda Breath of the Wild men även Fantastiskt Mario Odyssey, vårdas från entusiastisk spelare runt hela världen, men dessutom det finns en serie nya IP-spel men även spela i form av det finns en en singular en metod, Ytterligare instans ARMS men även Ring Fit Adventure.
Inom princip tillåta presidentens fras oss ​​för att inte för att hitta betydligt nytt, emellertid de som försäkrar oss i fråga om att markera Nintendo vi känner har inte någon avsikt att byta teknik, som ett minimum för att inte på övergående sikt. Ta hänsyn till den massiva framgången i form av Nintendo Switchtrots alla sakerna jag skulle inte att markera motsatta vara ovanligt.
Är benägna att upprätthålla oss ytterligare problem återvändande men även identifierade sagor, denna sort är att markera Ny Pokémon Snap: 6 minuters spel för Nintendo Switch direkt från Japan.

[ad_2]

Leave a Reply