Sarajevo via det finns en fot inom finalen gjorde Fanimo mål som se fram emot segern inom Tušnja

0

Fotbollsspelare i nuvarande bh. Sarajevo mästare de som har varit på kort avstånd i position sig inom finalen inom cupen inom Bosnien dessutom Hercegovina.

Inom den primära semifinalmatchen firade Bordeaux-laget i opposition att Tušnja i opposition att Tuzla stad via resultatet 0: 1.
Villkoren se fram emot sporten har varit det bara om omöjliga. Snön för att föll igår natt förstörde den redan dåliga terrängen, för att har varit inom ett katastrofalt situationskläder.
Sarajevo kan ha gjort mål som inom 2: a minuten, däremot Jasmin Mešanović spelades för att det finns en obefintlig offside.
Tuzla City har varit den primära för att hotade inom den 18: e minuten hela genom Nermin Crnkić, vars skott fenomenalt försvarades resten av Vladan Kovačević.
Sarajevo svarade igen tio min efteråt. Matthias Fanimo flydde ifrån Tuzla Citys skydd, kringgick Azir Muminović dessutom sköt, dessutom det finns en hemmaman sköt bollen inom hörnet inom slutlig stund.
Det finns en kontroversiellt tillfälle inom den fyrtio åttonde minuten. Augustin Dofo (Doffo) slogs ner inom straffområdet, däremot huvuddomaren Sabrija Topalović bekräftade är benägna att matchen måste vidtaga.
Gästerna tog ledningen inom den 58: e minuten. Fanimo sköt efter ett avslag dessutom briljant ifrån det finns en volley ifrån stativet träffade hemmalagets målnät.
Pojken hotade Tuzla City inom den 70: e minuten. Dofo fångade volley, däremot bollen gick något genom målet.
Ett par minuter efteråt kan Sarajevo fixa svårigheten i fråga om vinnaren. Haris Handžić hände ensam framför Muminović, för att stoppade honom, dessutom inom fortsättningen resten av åtgärden lyckades Slobodan Milanović för att inte placera bollen inom nätet.
Hemmalaget försökte utjämna inom fortsättningen. Hrvoje Barišić dessutom Huso Karjašević missade möjligheten.
Tuzla City missade att markera finaste tillfället inom 87: e minuten. Adnan Džafić sköt via för att flytta, dessutom hans skott försvarades briljant resten av Kovačević.
Omkampen är planerad ta sig an den 21 april på Asim Ferhatović – Hase-stadion.
Tuzla City: Muminovic, Barisic, Crnkic, Brkic, Karjasevic, Ramic, Misic, Nukic, Doffo, Lucic, Morris.
Sarajevo: Kovacevic, Pidro, Oremus, Mesanovic, Milicevic, Pejovic, Djokanovic, Milanovic, Dupovac, Fanimo, Adukor.