Replay från finalen – Flick betänksam, Pochettino optimistisk

0

[ad_1]

Bayern München, ikväll, konfronterad PSG, inom den primära kvartsfinalmatchen inom Champions League. På detta har fått det finns en omspelning från den mest uppdaterade matchen inom Champions League, för att spelades förra säsongen. Bayern, inom finalen, slog PSG 1-0, genom användning av ett mål som från Kingsley Koman.

Bayern även har det finns en rad positiv konsekvens, inom Bundesliga de har sju poäng över Leipzig, dessutom fram till denna punkt inom Champions League även har enbart en utfört oavgjort (Atletico Madrid 1: 1).

Att markera goda humöret inom klubben förstördes från Robert Lewandowskis sarga dessutom att anse positiva koronavirustestet från Serge Gnabri. Dessa två är relevant titta på Bayerns deltar i, dock Flick bör spela varje kvartsfinalmatcherna och använder inte en dem.

“I ämnet av finalen även har PSG ett nytt team dessutom det finns en ny . Även om en del utfärdar förblir desamma även har PSG kvalitetsförsvar dessutom otrolig effektivitet inom övergrepp. “Vi bör ta slut deras deltar i genom användning av en alltför stor mängd korta passningar”, säger Bayern-tränare Hans-Dieter Flick.

Sedan igen lyser för att inte PSG inom Ligue 1. På lördag, genom användning av nederlaget titta på Lille, lämnade de som första placeringen inom tabellen. Det är det otänkbart tenderar att PSG även har åtta nederlag inom att anse inhemska mästerskapet. Ett annat svårigheten titta på laget är Neymars vanor, för att skickades ut återigen emot Lille.

“Vi utför emot världs- dessutom eu mästare. Vi respekterar dem dessutom i samma ögonblick föreställa vi på våra kvaliteter. Vi hände med avsikt att vinna. Bayern är ett välorganiserat arbetskraft. “Vi bör vara {försiktiga} inom riskzonen, vi kommer att få för att inte förlora bollen denna sort”, säger PSG-tränaren; Maurizio Pochettino.

Vinnaren från denna duell utför inom semifinalen emot Manchester City eller Borussia Dortmund.

[ad_2]

Leave a Reply