Juventus även har avbrutit förhandlingarna i form av Dibala

Paolo Dobalas framtid inom Juventus “hänger inom våg” efter tenderar att klubben drog sig ur förhandlingarna i fråga om ett nytt kontrakt. Dibala även har kontrakt i form av Juventus resultat i ytterligare juni 2022. Baserat på affären tjänar pojken 7,5 miljoner euro varje år.

“Calcomercato” skriver tenderar att Juventus drog sig ur förhandlingarna från två orsakar. Dibala krävde det finns en ökad avlöning än den för att klubben erbjöd (10 miljoner euro), att tillägga spelarna har varit för att inte nöjda i form av tenderar att argentinern har varit se fram emot ett antal dagar av den anledningen som på festen för att organiserades från hans lagkamrat Vanston McKenney att tillägga under vilket alla de koronprotokoll bryts.
Baserat på denna leverans är att anse genomförbar tenderar att hålla fast vid det samarbetet, bara för att i fråga om Dibala accepterar de som villkor för att ställts från klubben. Dibala krävde det finns en avlöning på 15 miljoner euro.
I fråga om på detta för att inte pågår närma sig Juventus tenderar att dumpa honom inom sommarövergångsfönstret i ett försök att för att inte möjliggöra spelaren för att avvika för 2022 utan ut en kompensation.
Dibala även har varit Juventus-spelare av den anledningen som 2015, på dessa sju kalenderår även har pojken utfört 243 matcher, gjort 98 mål som.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *