Kvartfinalen startar – Real emot Liverpool, City väntar på Borussia

0

Derby Real Madrid-Liverpool och därav sammandrabbningen mellan Manchester City och därav Borussia Dortmund öppnar kvartsfinalfasen inom Champions League.

De som befintlig mästarna inom Spanien och därav Storbritannien, Real och därav Liverpool, möts på Alfredo di Stefano, stadion inom Madrid, inom det finns en omspelning resten av finalen i riktning bort Kiev 2018.
Baserat på befintlig matris även har Real-spelarna det finns en liten vinst. “Royal Club” är inom det finns en serie resten av 11 matcher utan ut en nederlag, under tiden som Liverpool genom de som mest uppdaterade två matcherna bekräftade tenderar att laget närma sig ur krisen, genom vilket att iaktta har varit det praktiskt taget tre månader.
Manchester City är massiva favoriter inom duellen genom användning av “miljonärerna” i riktning bort Dortmund. City även har 26 segrar på de som mest uppdaterade 27 matcherna, de visar att nästan redan vunnit Premier League-titeln. Pep Guardiolas mål som är är faktiskt att förverkliga Champions League-trofén.
Borussia utför oregelbundet den den här typen säsongen. De som eliminerade Sevilla inom tidigare omgång, dock inom Bundesliga är de som utomhus zonen för att säkrar ett ställe inom Champions League det följande säsong.
Ett massivt svårigheten se fram emot Dortmund är frånvaron resten av Jadon Sancho, under tiden som huvudtrumfkortet Erling Halland närma sig det som får att peka ou t Guardiola i fråga om mannen ska göra investeringsprocess inom sin övergång.
Matcherna inom Madrid och därav Manchester börjar till kl. 21:00.

[ad_2]

Leave a Reply